Nieuw: Green Side

Leuk kennis te maken!

Wij zijn Anne-Pim, Léon, Jori en Max. Een jong en enthousiast team dat vastberaden is om de wereld een beetje mooier te maken. Zullen we samen impact maken?

De nieuwe producten die door ons op de markt gebracht worden zijn vanaf heden  verkrijgbaar in de Wereldwinkel in Woerden en daar zijn wij heel trots op!

 

Eerst iets over Green Side

Duurzaam, Sociaal en Lokaal. Wij maken duurzame producten op een lokale en sociale manier. We zamelen lokaal oude materialen in en verwerken dit op een sociale manier tot nieuwe mooie producten. Zo maken we notitieboeken van enkelzijdig geprint papier en enveloppen van oude posters.

Onze Producten

Standaard Notitieboek 

De notitieboeken worden gemaakt van enkelzijdig geprint papier. Dit papier wordt ingezameld bij basisscholen (denk aan kleurplaten en rekensommen) en vervolgens wordt het papier handmatig ingebonden op een sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MODU Notitieboek

MODU is modulair ontworpen. Het bestaat uit gerecycled leerafval met het standaard notitieboek van enkelzijdig geprint papier aan de binnenkant. MODU wordt 100% Co2 neutraal, handmatig geproduceerd in Nederland.

Imposter Envelop

Duurzame en unieke enveloppen die gemaakt wordt van oude posters uit de cultuursector. Deze worden lokaal opgehaald en verwerkt tot prachtige enveloppen. Imposter: Posters die doen alsof ze enveloppen zijn (Per setje 12 stuks).

Meditatiekussen

Deze (meditatie)kussens zijn gemaakt van restmaterialen. De buitenkant komt van reststroken hoge kwaliteit meubelstof en het binnen kussen is gemaakt van overgebleven sample stoffen. Medewerkers van het sociale naaiatelier Naald&Draad maakt er prachtige meditatiekussen van.