Afscheid van voorzitter Ed

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Wereldwinkel hebben wij afscheid genomen van onze voorzitter Ed Zwennis. 

Na twee officiële termijnen en nog een bonus jaar heeft Ed, mede om gezondheids redenen, afscheid genomen als voorzitter van de Wereldwinkel. In 2015 werd hij hiervoor gevraagd en hoewel hij geen winkelervaring had is het hem toch gelukt om de saamhorigheid in het team vast te houden en de bekendheid van de Wereldwinkel verder uit te bouwen. 

Bij zijn afscheid werd hij toegesproken door vrijwilliger Joop van der Tol en ontving hij wijn en een kadobon uit handen van penningmeester Jan van Leeuwen.

 

'Als voorzitter was hij het gezicht van de Wereldwinkel en hij heeft ervoor gezorgd dat we overal bij waren en aan deelnamen. Ook het 40 jarig jubileum in 2019 werd onder zijn aanvoering een prachtig feest waar wij met z'n allen vol trots op terugkijken', zo sprak Joop.

 

 

  

Het bestuur van de Wereldwinkel is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Mocht u bij het lezen interesse hebben in óf wilt u eerst meer informatie over deze mooie functie, dan vragen wij vooral om contact met ons op te nemen. Dit kan door het zenden van een email naar info@wereldwinkelwoerden.nl