Een nieuwe voorzitter

Een actief vrijwilligers uitje ....

Vrijdagavond 24 november was er weer het jaarlijkse vrijwilligers uitstapje. Dit jaar konden de dames en heren opnieuw bij Casey Bowling aan de Singel zich uitleven en met elkaar de strijden om het hoogste aantal punten.

Maar vooraf eerst een korte echte algemene ledenvergadering, want na het afscheid van voorzitter Ed Zwennis in april dit jaar, kon er een nieuwe voorzitter benoemd worden. Birgitte van Hoesel werd met algemene stemmen gekozen en kon daarna letterlijk en figuurlijk 'aan de bal' ... Wij wensen Birgitte natuurlijk heel veel succes en vele mooie jaren bij de Wereldwinkel!

Na dit officiële gedeelte konden de schoenen gewisseld worden, teams ingedeeld en gaan voor een gezellig potje bowling. Tussendoor hapjes en drankjes en natuurlijk tijd om gezellig even met elkaar bij te kletsen.

 

 

Na afloop ontvingen we allemaal nog een heerlijk geurend pakketje als dank voor onze inzet gedurende het afgelopen jaar. Volgens onze penningmeester Jan gaat het dit jaar helemaal goed komen met de winkel en daar rekenen wij dan ook op (!)