Welkom bij

Wereldwinkel Woerden

Gratis bezorgservice Wereldwinkel Woerden

In verband met de maatregelen rondom de coronacrisis kan de Wereldwinkel Woerden helaas alleen de middagen van 13 tot 17 uur geopend zijn. Graag willen wij onze vaste én nieuwe klanten toch de mogelijkheid bieden om daarbuiten onze producten aan te bieden. Daarom heeft Wereldwinkel Woerden een gratis bezorgservice opgezet van al onze voedingsproducten en een aantal non-food producten, voor klanten in Woerden en nabije omgeving!

Wat kunt u bestellen?

We hebben voor u een lijst gemaakt met alle producten die te bestellen zijn. Koffie, thee, rijst, kruidenpasta's, chocolade, wijn, seepje - we hebben het allemaal. Klik hier om de bestellijst te openen

Meer een beelddenker? We hebben bijna alle aangeboden producten ook voor u op de foto gezet en voorzien van bijbehorende productnummers zoals deze op de bestellijst staan:

Wij willen u er wel graag op wijzen dat wij enkel de producten die in de winkel voorradig zijn binnen korte tijd kunnen bezorgen. Net als in de winkel kan het zijn dat een product op is en eerst besteld moet worden. Dat doen wij natuurlijk met liefde, maar het duurt dan wel iets langer voordat deze producten bij u thuisbezorgd kunnen worden. Bestellingen voor grootverbruikers zijn uiteraard ook mogelijk; stuur ons gerust een mail als u hierin geïnteresseerd bent.

Graag een non-food artikel uit de winkel kopen of als cadeautje laten bezorgen bij een ander? Mail gerust naar wat voor product of soort cadeau u op zoek bent en dan kijken we samen of en hoe we u hierbij kunnen helpen. Cadeautjes inpakken doen wij nog steeds graag! ;-)

Hoe werkt de bezorgservice?

Stuur een e-mail naar info@wereldwinkelwoerden.nl met daarin:

  • Het soort product(en) + aantal dat u wilt bestellen
  • Uw naam, bezorgadres en telefoonnummer*
  • Of u wel of niet via internetbankieren kunt betalen (bij voorkeur, graag!)

*Het is uiteraard ook mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een ander. Geef in dat geval ook even de naam en adresgegevens van de persoon door bij wie de bestelling afgeleverd moet worden.

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons via de mail met daarin een betalingsverzoek (via Tikkie). Zodra het betaalverzoek door u is betaald, gaan we uw bestelling klaarmaken en wordt deze uiterlijk binnen 48 uur bij u afgeleverd. Voor mensen die niet over de middelen voor internetbankieren beschikken, kunnen wij een factuur maken.

Met de levering van de bestelling houden wij uiteraard rekening met de huidige hygiëne-maatregelen; wij zullen de bestelling op de stoep zetten en gepaste afstand houden.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om deze ook te mailen naar info@wereldwinkelwoerden.nl of bel met 06-12158849 of nummer 06-53291133