Zakelijk

Bij duizenden bedrijven wordt al dagelijks koffie en thee met het Max Havelaar keurmerk geschonken. Maatschappelijk ondernemen wordt steeds belangrijker gevonden en het serveren van fairtrade koffie en thee is een makkelijke én lekkere manier om goed te doen.

De koffie- en theeboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun producten, altijd een gegarandeerde minimumprijs. Dankzij deze eerlijke prijs kunnen zij zichzelf en hun familie voorzien van onder andere maaltijden, onderdak, scholing en gezondheidszorg. Ook heeft eerlijke handel een positief effect op de rest van de lokale samenleving. Boeren vormen coöperaties, waar ook geld heen gaat. De boeren in de coöperatie beslissen dan samen waar het geld aan besteeds wordt, bijvoorbeeld betere wegen, een schooltje voor de kinderen of een nieuwe tractor voor het oogsten.

Met iedere slok fairtrade koffie of thee verbetert u de wereld dus een beetje! En om het helemaal makkelijk te maken, bezorgen we uw bestelling ook nog eens gratis in gemeente Woerden. Woont of werkt u iets verder weg, dan kunt u altijd uw bestelling ophalen in de winkel. Betalen is mogelijk in de winkel of op rekening.

Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact opnemen via ons contactformulier.